Ingave interclub

Bezoekers:

064904
België 89,6%
Nederland 4,7%
China 2,3%
Deze week130
Deze maand1.450

Proficiat aan de Limburgse kampioenen

Biljart Lounge A kampioen in LimburgBiljart Lounge A werd, zelfs zonder te spelen op de laatste speeldag, kampioen in de Limburgse hoogste afdeling. Zuma A kwam, ondanks de 18-0 overwinning op de voorlaatste speeldag, toch enkele frames te kort om voor een verassing te zorgen. Dikke proficiat aan Gert, Kevin, Kobe en Julien van de Biljart Lounge!

We vergeten zeker ook de andere Limurgse kampioenen niet. De tweede ploeg uit St Truiden, Biljart Lounge B, pakt de titel met grote voorsprong in 1ste afdeling.

In de 2de afdeling draaide het uit op een triller tussen NRG C en Buckingham F. Beide stonden met gelijke punten op de voorlaatste speeldag. En beide wonnen hun laatste wedstrijd met 12-6. Uiteindelijk gaf het verschil in gewonnen wedstrijden (25 tegen 22) de doorslag. Proficiat aan het team van NRG C uit Paal.

In 3de afdeling gaat de ploeg van De Kreeft G uit Hoeselt met de kampioenstitel lopen. Buckingham H (Mol) had in 4de afdeling al een tijdje de eerste plaats op zak. De spelers van Re-Spot R uit Zonhoven mogen zich de beste noemen in 5de afdeling van het seizoen 2022-2023.

En tenslotte in de zaterdagcompetitie werd het een broederstrijd waarbij het Zonhovense Re-Spot V uiteindelijk aan het langste eind trok. Maar je kan er vanop aan dat die van Happy Snooker R, ondanks hun laatste plaats, zich ook iedere zaterdag geamuseerd hebben!

Proficiat aan onze kampioenen en ook aan al de andere snookerspelers. Zonder jullie, geen competitie. We hopen dat jullie dit seizoen voldoende gefoeterd en geklaagd hebben (vooral op jezelf), de nodige lekkere shots gespeeld hebben en af en toe een "fluke" kreeg (waar je dan minstens een 35-break op maakte ;-). Maar vooral hopen we dat jullie genoten hebben van een super seizoen snookeren.Bedankt voor een sportief seizoen, geniet van de vakantie en tot in september.

 

 
(c) 2024 - BBSA Limburg    
developped by webimpuls.be