Ingave interclub

Bezoekers:

060407
België 89,2%
Nederland 4,9%
China 2,5%
Duitsland 2,0%
Deze week141
Deze maand3.058

Beste snookerliefhebbers,

Zoals sommigen van jullie wel gemerkt hebben zijn er de laatste weken intense berichten via social media en interne mail naar de gewestraad gevoerd werden over diverse onderwerpen. Het gewestbestuur wenst te benadrukken dat we niet tevreden zijn met dergelijke reacties naar ons, en zeker niet naar specifieke personen binnen onze gewestraad.
Negatieve of foutieve opmerkingen, via sociale kanalen of mondeling naar eender welk gewestraadslid kunnen en zullen nooit geaccepteerd worden.

We zijn allen bezig met de diverse taken die er dienen uitgevoerd te worden om jullie competitie en tornooien te laten spelen. Iedereen heeft zijn taak en tracht deze zo goed mogelijk uit te voeren. Beslissingen betreffende reglementswijzigingen worden steeds in overleg met het hele bestuur genomen, dus dit kan enkele dagen in beslag nemen, alvorens jullie een antwoord krijgen.


Onze beslissingen worden democratisch gestemd, nadat we de hele situatie trachten te analyseren en de verschillende mogelijke oplossingen geëvalueerd hebben. Zo ook de recente beslissing om tijdelijk te spelen met korte of opgestroopte mouwen en zonder gilet wegens het extreme weer. We kozen ervoor om de gevraagde polo’s niet toe te laten.
Dit om spelers en clubs niet onnodig extra kosten te laten maken. Daarna wordt deze beslissing gecommuniceerd naar de clubverantwoordelijken.

De gewestraad heeft onderling afgesproken om via sociale media geen discussies te voeren. Dus als jullie vragen hebben, voorstellen of wijzigingen aan het huishoudreglement, dan is er maar één adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedere mail wordt beantwoord door het gewestraadslid dat bevoegd is voor het onderwerp van de mail, maar geef ons tijd om eerst te overleggen. Probeer ook steeds jullie voorstel/vraag te argumenteren zodat het duidelijk is wat er gevraagd wordt.

Uiteraard juichen we onderling overleg tussen clubs toe, maar probeer hierbij constructief te communiceren. Als jullie hierbij concrete vragen hebben, aarzel dan niet om ons via
mail te contacteren. We zijn steeds bereid om jullie te hulp te staan om problemen op te lossen wat onze hele snookergemeenschap te goede kan komen.

Indien iemand van jullie zelf mee wil beslissen of helpen, op elke Algemene vergadering kunnen er nieuwe bestuursleden gestemd worden, indien jullie kandidatuur tijdig op de
agenda geplaatst werd. Ook is het te allen tijde mogelijk om als waarnemer aan een gewestraadsvergadering deel te nemen. Hiervoor kan je steeds een mail sturen en word je uitgenodigd op de eerstvolgende vergadering (meestal online, dus is organisatorisch eenvoudig te regelen).


Nu nog eventjes over de dresscode tijdens officiële competitie wedstrijden en tornooien die door BBSA Limburg georganiseerd worden. Wij verwachten dat jullie steeds in de voorgeschreven kledij, zoals beschreven in het BBSA-Limburg reglement, aantreden.

De gewestraad wenst iedereen verder een sportief en vriendschappelijk seizoen toe. We staan altijd open voor opbouwende kritiek en hopen op een vlot verloop voor de rest van het seizoen.

Met sportieve groeten
Carlo Kenens
Voorzitter a.i.
BBSA Limburg

(c) 2024 - BBSA Limburg    
developped by webimpuls.be